Rimel për vetulla

Rimel për vetulla

Ashtu siç rimeli i syve bën mrekulli në pamjen tuaj, edhe rimeli për vetulla do të ketë të njëjtin efekt në vetullat tuaja. Do të shihni që pas aplikimit të rimelit, vetullat tuaja do të duken me më shumë volum, të plota dhe me një pamje mjaft natyrale. Zgjidhni në Megatek mes markave më të mira që kemi sjellë për ju dhe shtoni në çantën tuaj të makeup-it aksesorin që mungonte!

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved