Streha poliester

Streha poliester

Poliestra konsiderohet si material mbulues mjaft i mirë dhe ndaj është përdorur për shumë dekada në proçeset e ndërtimit. Strehat poliestër vijnë në Megatek me një çmim të arsyeshëm dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë. Gjithashtu duke qenë të tejdukshme, ato sigurojnë depërtimin e dritës natyrale brenda hapësirës që mund të jetë: një oborr, kopsht, serë apo kudo që është e nevojshme drita natyrale.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved