Drone

Drone

Asnjëherë nuk është shumë shpejt për t'I mësuar fëmijëve mbi shkencën dhe aviacionin dhe dronët janë një mënyrë e mirë për ta bërë këtë. Në Megatek kemi sjellë dronë të përshtatshëm dhe të sigurt për fëmijë. Përmes tyre mund të krijoni kujtime të paharrueshme me fëmijët tuaj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved