Shirit matës

Shirit matës

Për saktësi gjatë proçesit të qepjes dhe për një rezultat të mirë, ju duhet me patjetër një shirit matës! Në Megatek kemi sjellë metra rezistentë dhe mjaft praktikë në përdorim, falë materialit plastik. Qoftë për matje të sipërfaqeve të drejta apo matje të sipërfaqeve të lakuara, këtu do të gjeni modele të ndryshme të përshtatshme për çdo matje.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved