Karfica

Karfica

Karficat janë ndër aksesorët më të përdorur në stilimin e flokëve pasi ato ndihmojnë shumë në kapjen e fijeve më të vogla e të holla dhe ruajnë gjatë modelin që keni krijuar. Prandaj në çantën tuaj të aksesorëve nuk duhet të mungojnë kurrsesi karficat!

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved