Largues zvarranikesh, Flortis, shishe/1000 ml, me bazë të substancave natyrore

Në stok
Kodi
331734
€12.06
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Produkti natyrisht i mban gjarpërinjtë (dhe zvarranikët në përgjithësi) jashtë vendeve në natyrë. Mund të përdoret në të gjitha vendet ku është e nevojshme për të parandaluar infektimin (kopshte, kampe, shtylla druri etj.). Bazohet në vajra esencialë, aroma e të cilave është e pakëndshme për zvarranikët. Produkti nuk është i rrezikshëm për njerëzit, kafshët dhe bimët dhe nuk është i dëmshëm për mjedisin nëse përdoret siç duhet. Shpërndani rreth 15 g (të përshtatshme për rreth 1 m2) në zonë për të mbrojtur ose përgjatë mënyrave të zakonshme të zvarranikëve dhe në vendet ku dyshohet prania e tyre. Efektiviteti zgjat rreth një javë: kështu që trajtoni zonën derisa zhduket infektimi. Shirat dhe ujitje të bollshme mund të zvogëlojnë efektivitetin e trajtimit.
Specifikime teknike
  • Paketimi: Shishe/1000 ml
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Largues zvarranikesh, Flortis, shishe/1000 ml, me bazë të substancave natyrore
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved