“Olimpi sanitary” Pasqyrë rrethore me rafte tranparente ,80x55 cm

Out of stock
Kodi
23143
€28.60
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Pasqyra “Olimpi sanitary” është një pasqyrë e këndshme, pa kornize që i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj.Konturet anësore të pasqyrës kanë elementet e një dizenjoje elegante transparente, të cilat kombinohen më së miri me formën e dhe raftet e xhamit..Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë.
Specifikime teknike
  • Trashësia: 0.5 cm
  • Marka: Olympi Sanitary
Write Your Own Review
Po vlerësoni:“Olimpi sanitary” Pasqyrë rrethore me rafte tranparente ,80x55 cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved