Stilolaps me kordon dhe bazament me ngjitje, Globox, plastikë, 14x1 cm, mikse, 1 copë

Në stok
Kodi
789044
€1.55
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Stilolaps, me strukturë prej materiali plastik rezistent, me majë 1 mm në formë sferike dhe me bojë ngjyrë blu. Stilolapsi është i pajisur me një kordon elastik, prej materiali gome të butë, dhe një bazament plastik, në formë rrethore, me ngjitës në pjesën e poshtme, që lejon fiksimin e bazamentit në sipërfaqet e tavolinave. Ky produkt është i përshtatshëm për t'u përdorur në zyra administrative, banka, recepsione, zyra poste, etj.
Specifikime teknike
  • Përmasat: 14x1 cm
  • Ngjyra: Mikse
  • Materiali: Plastikë
  • Paketimi: 1 copë
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Stilolaps me kordon dhe bazament me ngjitje, Globox, plastikë, 14x1 cm, mikse, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved