Ti xingato 1-1/4", femër

Në stok
Kodi
10300
€3.30
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
TI zingato 1-1/4", femër, me kënd 90°. Përdoret për instalimet këndore të linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. TI me fileto femër bën të mundur degezimin e rrjetit në kënd 90°. I prodhuar me standarte të larta. Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjentëve atmosferikë dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 1-1/4"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ti xingato 1-1/4", femër
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved