Bashkues metalik, ne forme T-je/per saldim, perdoret per te fiksuar tubin. Permasa: DIN 2615 TEE 21,3x2.0mm

Në stok
Kodi
10142
€1.91
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ti celiku me saldim 21,3x2.0 mm me kënd 90°. Përdoret për instalimet këndore të linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Tija bën të mundur degezimin e rrjetit në kënd 90°. E prodhuar me standarte të larta, shume e qëndrueshme ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 21,3x2.0 mm
  • Materiali: çelik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues metalik, ne forme T-je/per saldim, perdoret per te fiksuar tubin. Permasa: DIN 2615 TEE 21,3x2.0mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved