Ulli spiral v.28 h.115

Në stok
Kodi
331261
€29.38
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Nëpërmjet mozaikut të fidanëve të frutave të pyllit që gjenden në MEGATEK, ju keni mundësinë të keni në tryezën tuaj fruta të freskëta dhe cilësore. Varietetet e ndryshme brenda llojit bëjnë të mundur pasjen e frutit të dëshiruar në çdo stinë. Fidanët japin frytet pas vitit të parë dhe janë përzgjedhur për të përmbushur kërkesa nga më specifiket. Përveç dobive ushqyese, jetesa me bimën krijon premisat për një ambient familjar të qetë dhe shplodhës.
Specifikime teknike
  • Ambienti: Të jashtëm
  • Emri shkencor: Olea europaea
  • Temperatura: Nuk ka kerkesa
  • Terreni: Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
  • Ujitja: Mesatare
  • Ushqyesit: Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ulli spiral v.28 h.115
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved