Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 25-35 m2, posaçërisht për ato zona ku ka mungesa te ujit

Në stok
Kodi
331159
€9
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një linjë produktesh të marra nga përzierja e cilësive më të mira të farërave për të përmbushur të gjitha nevojat e kopshteve tuaja: sepse çdo mjedis ka karakteristika specifike që ne duam të jemi të kënaqur për ta bërë atë një vend unik dhe prestigjioz. Rusticus është një përzierje e projektuar posaçërisht për ato situata ku mungesa e ujit është faktori kryesor kufizues për një terren. Falë përbërjes së tij, ajo është në gjendje të shfrytëzojë sa më shumë reshjet natyrore dhe në rast të thatësirës së zgjatur, edhe nëse bëhet e verdhë, ajo është në gjendje të rikuperojë një ngjyrë të gjallë jeshile gjatë shirave të para. Përzierja e parë e farës Festuca Arundinacea e përdorur në Itali: për mbi 20 vjet ajo ka qenë sinonim i rezistencës së thatësirës dhe kushteve më të vështira. Përbërja: Lolium Perenne 45%, Festuca Arundinacea 55%
Specifikime teknike
  • Paketimi: Kuti/1 kg -25-35 m2
  • Periudha e përdorimit: M P M Q K G SH T
  • Marka: Bavicchi
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 25-35 m2, posaçërisht për ato zona ku ka mungesa te ujit
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved