Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, per sport, rezistencë shumë e lartë ndaj shkeljes dhe rritje te shpejte

Në stok
Kodi
331158
€9.91
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një linjë produktesh të marra nga përzierja e cilësive më të mira të farërave për të përmbushur të gjitha nevojat e kopshteve tuaja: sepse çdo mjedis ka karakteristika specifike që ne duam të jemi të kënaqur për ta bërë atë një vend unik dhe prestigjioz. Sportgras është një përzierje e llojeve të bukura të barërave, të përshtatshme posaçërisht për formimin e një lloji shumë prestigjioze. Ndër karakteristikat e saj karakteristike ne tregojmë saktësinë e gjethit, rezistencën ndaj shkeljes, shpejtësinë dhe lehtësinë e mbjelljes, të cilat lejojnë të marrin vetëm në disa ditë një mbulesë tokësore më të pranueshme. Përzierja e përdorur në qindra fusha sportive në të gjitha nivelet. E lehtë për tu mbjellë, me gjeth shumë të mirë dhe rezistent ndaj shkeljes, garanton një rritje të shpejtë që nga ditët e para pas mbjelljes. Përbërja: Lolium Perenne 18%, Festuca R. Rubra 29%, Poa Pratensis 53%
Specifikime teknike
  • Paketimi: Kuti/1 kg -30-40 m2
  • Periudha e përdorimit: M P M Q K G SH T
  • Marka: Bavicchi
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, per sport, rezistencë shumë e lartë ndaj shkeljes dhe rritje te shpejte
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved