Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, e përshtatshme për formimin e barit ne hapesira te medha

Në stok
Kodi
331160
€9.91
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një linjë produktesh të marra nga përzierja e cilësive më të mira të farërave për të përmbushur të gjitha nevojat e kopshteve tuaja: sepse çdo mjedis ka karakteristika specifike që ne duam të jemi të kënaqur për ta bërë atë një vend unik dhe prestigjioz. Golfgrass është një përzierje e varieteteve shumë e çmuar e kullosave, e përshtatshme posaçërisht për formimin e barit ne hapesira te medha, shumë prestigjioze. Ngjyrë shumë e errët jeshile, shumë rezistente ndaj sëmundjeve, ka një finesë të veçantë të gjethit. Ndër karakteristikat e saj karakteristike, ne gjithashtu tregojmë lehtësinë dhe shpejtësinë e bimës që lejon të marrë në vetëm disa ditë më shumë sesa mbulesa tokësore e pranueshme. Përbërja: Lolium Perenne 16%, Festuca R. Rubra 22%, Festuca R. Switched 11%, Poa Pratensis 51%
Specifikime teknike
  • Paketimi: Kuti/1 kg -30-40 m2
  • Periudha e përdorimit: M P M Q K G SH T
  • Marka: Bavicchi
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Farë bari, Bavicchi, kuti/1 kg 30-40 m2, e përshtatshme për formimin e barit ne hapesira te medha
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved