Filtër për pompat e pishinave, TNT, blu/ e bardhë, IV=B

Në stok
Kodi
110271
€12.05
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Filtër për pompat e pishinave, tipi 4, me strukturë prej materiali plastik dhe pjesë filtruese prej materiali letre, me veti antibakteriale dhe anti-mikrobiale. Përdoret si filtër zëvendësues për pompat e pishinave, që operojnë me tension 220-240 V dhe kapacitet filtrimi 7949-9463 l/orë, të cilat janë të përshtatshme me filtrat e tipit 4. Shërben për pastrimin dhe qarkullimin e ujit të pishinës, duke filtruar pluhurat, papastërtitë dhe bakteret. Mund të pastrohet lehtësisht me ujë për të hequr papastërtitë e mbledhura gjatë përdorimit. Rekomandohet që filtri të ndërrohet çdo 2 deri në 3 javë.
Specifikime teknike
  • Ngjyra: Gri
  • Materiali: Plastik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Filtër për pompat e pishinave, TNT, blu/ e bardhë, IV=B
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved