Xhel rroje

Xhel rroje

Xheli i rrojes që gjeni në Megatek siguron një sipërfaqe të lëmuar për ta bërë më të lehtë proçesin e rruajtjes. Për më tepër ai ushqen dhe forcon mjekrën dhe mustaqet falë përbërjes që ka. Me anë të xhelit mund të krijoni lehtësisht shumë modele dhe stile.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved