Hidrant

Hidrant

Hidrantët zjarrfikës që gjeni në Megatek janë të përbërë nga material mjaft rezistent ndaj gërryerjes. Ato janë të lidhura me një sistem presioni dhe shërbejnë për të furnizuar me ujë zjarrëfikësit në situatat e nevojshme. Kanë formë kolone e cila del poshtë nivelit të tokës, duke lejuar lidhjen për pjesën mbitokësore duke furnizuar siç duhet me ujë të bollshëm gjatë situatave të zjarrit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved