TI PPR e reduktuar,TA40-25-40 CJPF3011

Në stok
Kodi
10048
€0.57
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
T-i PPR e reduktuar 40-25-40,kjo kategori jo vetem kryenshperndarjen sipas nevojes se sistemit por dhe redukton prurjen,per ti dhene njettrajtshmeri prurjeje te gjithe sistemit.Materiali PPR eshte shume I perdorur ne instalimet e brendshme,eshte praktik ne perdorim dhe shume rezistent.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 75mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 25mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:TI PPR e reduktuar,TA40-25-40 CJPF3011
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved