Gërshërë për fëmijë, Globox, plastikë, 15 cm, mikse, 1 copë

Në stok
Kodi
789040
€0.57
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Gërshërë për fëmijë, prej materiali plastik të qëndrueshëm, me gjatësi 15 cm, në ngjyra të ndryshme. Gërshëra ka dorezë me veti ergonomike për një përdorim më të lehtë dhe majë të rrumbullakët që mbron fëmijët nga lëndimi gjatë përdorimit. Përdoret për prerjen e letrës dhe kartonit të hollë, gjithashtu edhe për prerjen e letrës ambalazhuese, copave të tekstilit, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim nga fëmijë të moshës mbi 4 vjeç.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastikë
  • Përmasat: 15 cm
  • Ngjyra: Mikse
  • Paketimi: 1 copë
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Gërshërë për fëmijë, Globox, plastikë, 15 cm, mikse, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved