Parket druri inxhinierik Jatoba, 2200*192*14mm, shirit druri i trefishte

Në stok
Kodi
331841
30 vjet garanci
As low as €135.55
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. Parket inxhinierik ideal për shtëpine tuaj. Parket inxhinierik është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket inxhinierik do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky Parket inxhinierik ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. Parket inxhinierik është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Klasi: AC5/33
  • Me fugë: Jo
  • Tipi: Parket inxhinierik
  • Ngjyra e përfunduar: Jatoba
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Dendësia: 100% dru i fortë
  • Marka: Bakonyerdő
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket druri inxhinierik Jatoba, 2200*192*14mm, shirit druri i trefishte
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved