Parket inxhinierik Lisi family 1092*207*14, shirit duri I trefishte, siperfaqe me reliev, lyrje gjysme mat

Në stok
Kodi
331816
20 vjet garanci
€63.35
Kuti (1.58 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. Parket inxhinierik ideal për shtëpine tuaj. Parket inxhinierik është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket inxhinierik do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky Parket inxhinierik ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. Parket inxhinierik është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Klasi: AC5/33
  • Me fugë: Jo
  • Tipi: Parket inxhinierik
  • Ngjyra e përfunduar: Lisi
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Dendësia: 100% dru i fortë
  • Marka: Barlinek
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket inxhinierik Lisi family 1092*207*14, shirit duri I trefishte, siperfaqe me reliev, lyrje gjysme mat
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved