Maja peme plastike

Maja peme plastike

Plastika është një material mjaft praktik, ekonomik dhe fleksibël. Falë saj mund të prodhohen dekorime festive të cilat i rezistojnë kohës, janë mjaft ekonomike dhe vijnë në modele, variacione dhe ngjyra nga më të ndryshmet. Prandaj për majën e pemës tuaj festive përzgjidhni mes kolesionit të majave plastike në Megatek.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved