Shporta thupre

Shporta thupre

Shportat e thuprës janë një nga paketimet më të këndshme e të mirëmenduara për dhuratat e Fundvitit. Ato paketojnë në mënyrë festive dhe tradicionale dhuratat tuaja dhe gjithmonë lënë mbresa tek marrësit e dhuratës. Në Megatek mund të gjeni modelin perfekt të shportës për dhuratën tuaj!

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved