Vazo festive qeramike

Vazo festive qeramike

Qeramika është përdorur për mijëra vite nga njerëzit për të krijuar dekorime elegante, sidomos vazo e qypa dekorues. Por kohët kanë evoluar dhe tashmë në Megatek mund të gjeni modelet më bashkëkohore të vazove qeramike të cilat përshtaten me çdo ambient festiv tuajin duke sjellë eleganën e materialit me vete.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved