Maja peme

Maja peme

Një pemë e zbukuruar festive nuk mund të quhet e përfunduar pa një dekor mbresëlënës në majë. Edhe pse tradicionalisht në majë të pemës festive janë vendosur yje dhe ëngjëj, në Megatek mund të gjeni një koleksion të plotësuar dhe unik të majave për pemë festive.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved