Mbajtëse qiriri metalike

Mbajtëse qiriri metalike

Për një dekor sa elegant aq edhe të pakohë, mbajtëset metalike të qiririt janë zgjedhja perfekte për një dekor të këndshëm festiv e atmosferë për të mos u harruar. Mbajtëset festive të qiririt në Megatek sjellin larmishmëri të madhe ngjyrash dhe formash, për t’ju ofruar më të mirën për ambientin tuaj festiv.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved