Mbajtëse qiriri druri

Mbajtëse qiriri druri

Materiali i drurit gjithmonë është përdorur në arredim për t’i bërë ambientet më familjare dhe të ngrohta. Dhe gjatë sezonit festiv, druri mbetet një nga materialet më të pëlqyera për të krijuar një atmosferë të këndshme. Prandaj mbajtëset e qiririt në ambientin tuaj zgjidhini prej druri nga koleksioni i gjerë në Megatek!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved