Babagjyshë dhe Personazhe

Babagjyshë dhe Personazhe

Babagjyshi festiv mbetet një nga ikonat më të pëlqyera të festave të Fundvitit edhe pse personazhet e tjerë nuk mbeten pas. Koleksioni i personazheve festivë në Megatek është krijuar nga përzgjedhja e personazheve më të veçantë e të këndshëm festivë, për t’ju dhënë mundësi të shumta arredimi këto festa.

Items 1-28 of 106

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 106

Faqja
për faqe