Vazo dekorative

Vazo dekorative

Një nga elementët më të bukur dekorues të një ambienti, sidomos kur bëhet fjalë për festa, janë vazot dekorative prej qelqi, qeramike apo porcelani. Gjatë Fundvitit ke plot mundësi festive të zgjedhësh nga koleksioni i gjerë i vazove në Megatek, të cilat variojnë në ngjyra, materiale, forma dhe përmasa nga më të ndryshmet.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved