Vazo dekorative qelqi

Vazo dekorative qelqi

Qelqi mbetet një nga materialet më të pëlqyera për të dekoruar shtëpinë me vazo dekorative. Transparenca e tij është kombinuar këndshëm me ngjyrat dhe format bashkëkohore të koleksionit të vazove dekorative në Megatek. Të gjitha vazot përshtaten këndshëm me çdo dekor festiv ambienti.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved