Mbajtëse qiriri qeramike

Mbajtëse qiriri qeramike

Materiali fleksibël i qeramikës na mundëson të krijojmë një shumëllojshmëri formash, ngjyrash e modelesh të ndryshme dekori për të arreduar ambientet tona. Prandaj dhe koleksioni i mbajtëseve të qiriri prej qeramike në Megatek është kaq i gjerë dhe i mbushur plot mundësi zgjedhje festive.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved