Fara bari

Fara bari

Për të shtuar gjelbërimin në oborret e shtëpive tuaja apo në lulishtet që zbukurojnë ambientet e bizneseve të ndryshme, mund të përzgjidhni fara bari të llojeve të ndryshme, këtu në Megatek. Mbjellja e farave të barit është një mënyrë ekonomike dhe efikase për të rigjallëruar ambientet e jashtme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved