Përkujdesje intime

Përkujdesje intime

Mos neglizhoni përkujdesjen e zonave intime! Në Megatek do të gjeni produkte për pastrim intim dhe aplikim vaginal, të cilët janë të sigurt për lëkurën e ndjeshme dhe florën bakteriale si dhe të aprovuara nga gjinekologu për t'u përdorur në zonat përkatëse.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved