Fllanxha çeliku për tuba HDPE

Fllanxha çeliku për tuba HDPE

Fllanxhat e çelikut përforcojnë lidhjen midis tubit dhe rakorderive, duke u vendosur në skajet e tubit. Në Megatek do të gjeni fllanxha me vrima për tuba HDPE me diametër të ndryshëm në varësi të pajisjes ku do të instalohen.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved