Saracineska flutur

Saracineska flutur

Krahas saracineskave me volant, Megatek ju ofron dhe saracineskat flutur të cilat gjithashtu përdoren për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit. Saracineskat flutur janë të preferueshme për koston e lirë dhe gjithashtu për peshën e tyre të lehtë, që do të thotë fuqi punëtore më pak.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved