Valvula moskthimi horizontale

Valvula moskthimi horizontale

Valvulat e moskthimit horizontale bëjnë të mundur rrjedhjen e ujit në një drejtim të vetëm. Ato përdoren për të mbrojtur pjesë të pajisjeve që mund të preken nga rrjedhja e kundërt si dhe për të parandaluar përmbytjet, rrjedhën sipas gravitetit apo lehtësimin e kushteve të vakumit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved