Edhe pse rimodelimi apo arredimi i banjos është një hap i cili mund të jetë shpeshherë sfidues, është gjithsesi i rëndësishëm, sidomos tani që të gjithë po shpenzojmë më shumë kohë në shtëpi. Në mënyrë që të mos lodhesh dhe të mos tejkalosh buxhetin tënd, duhet të kesh në fillim një plan të qartë dhe pajisjet e domosdoshme për arredimin e një banjoje të vogël, ku hapësira

Lexo më shumë