Tani s’ke nevojë të bësh gjithë atë rrugë për të blerë në Megatek! Falë teknologjisë së fundit, ne të ofrojmë një eksperiencë të re përtej imagjinatës! Ti mund të shikosh përmes Video Live Chat në kohë reale të gjithë produktet që dëshiron.
Në të njëjtën kohë ti mund të informohesh apo komunikosh drejtpërdrejt me specialistët tanë sikur të ishe brenda në Megatek. Çdo gjë që të duhet për të plotësuar nevojat dhe dëshirat e tua ti mund ta zgjedhësh nga ekrani yt i telefonit duke mos e prishur rehatinë tënde!
Nëse përzgjedh ndonjë produkt, ne do ta sjellim në shtëpinë tënde me transport super të shpejtë dhe FALAS!
 

Është kaq e thjeshtë; shiko produktin LIVE, porosit, prit porosinë në shtëpi dhe paguaj vetëm kur të marrësh produktin në dorë!
 

Ke dëshirë të pyesësh për një produkt, për të kontaktuar një nga specialistët tanë, apo dhe thjesht për të parë Hipermarketin live? Ndiq hapat në videon e mëposhtme: