Brryl, polipropilen, Ø110mmx45°, me gomin

Në stok
Kodi
332111
€1.05
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Sistemi i tubave dhe rakordeve të ujërave të ndotura HT-PP është i bërë nga polipropileni (PP). Falë strukturës së tyre fleksibël molekulare, ato janë më rezistente ndaj ndikimeve sesa tubat e tjerë të ngurtë plastikë edhe në temperatura më të ulëta. Mund të përdoret në sistemet e kullimit nëntokësor dhe nëntokësor edhe në zonat me ngarkesë më të madhe trafiku. Disponueshmëria e një gamë të gjerë të pajisjeve. Karakteristikat e shkëlqyera të rrjedhës për shkak të sipërfaqes së saj të lëmuar të brendshme. Siguron lidhje të forta rrjedhëse me copëzën e saj të projektuar posaçërisht. Pesha e lehtë për tu trajtuar dhe instaluar, nuk lëshon gaz toksik në rast zjarri, jo i rrezikshëm për shëndetin dhe nuk përmban mbeturina toksike, rezistent ndaj korrozionit dhe mjaft i qëndrueshëm, alternativë për tubat prej gize. Fushat e perdorimit ne impiantet hidraulike te shkarkimeve te: Paisjeve sanitare, Lavatrice,lavastovilje,skaldabanjo, Lavanderi,impiante industriale me lengje agresive (shkolla,laboratore,parafabrikate industriale).Temperatura maksimale e ujrave jo ne presion nuk duhet te jete me e madhe se 95 grade C.Lenda e pare e perdorur eshte polipropilen PP i paster me peshe specifike 0.910 kg/cm3.
Specifikime teknike
  • Materiali: Polipropilen
  • Diametri: Ø110mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Brryl, polipropilen, Ø110mmx45°, me gomin
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved