Dezinfektantë ambientesh

Dezinfektantë ambientesh

Dezinfektantët janë agjentë kimikë të krijuar për të inaktivizuar ose shkatërruar mikroorganizmat në sipërfaqet inerte. Përzgjidhni në Megatek dezinfektantë ambientesh, të përshtatshëm për pastrimin e ambienteve nga lloje të ndryshme bakteresh dhe mikrobesh të dëmshme.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved