Dosje me mekanizëm, Globox, karton dhe metal, 28.5x32x5.5 cm, e gjelbër e hapur, 1 copë

Në stok
Kodi
789032
€2.88
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Dosje me mekanizëm për fletë A4, prej materiali kartoni rezistent, në ngjyrë të gjelbër të hapur, me mekanizëm prej materiali metalik të veshur me nikel, të përbërë nga 2 unaza për lidhjen e fletëve. Dosja është e pajisur me një etiketë të printuar dhe ka përmasa prej 28.5x32x5.5 cm. Përdoret për ruajtjen dhe arkivimin e dokumenteve të ndryshme, organizimin e hapësirave të zyrave dhe mbajtjen e të dhënave sipas një baze historike. Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim në zyra, shkolla, universitete, biblioteka, arkiva apo institucione të tjera.
Specifikime teknike
  • Materiali: Karton dhe metal
  • Ngjyra: E gjelbër e hapur
  • Paketimi: 1 copë
  • Përmasat: 28.5x32x5.5 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Dosje me mekanizëm, Globox, karton dhe metal, 28.5x32x5.5 cm, e gjelbër e hapur, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved