Dysheme druri, pishe, 2.1x9.2 cm x 3.9 m

Në stok
Kodi
332362
€7
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ky produkt eshte realizuar me drurin e cilesise se pare ne pyjet te zgjedhura, kontrolluara dhe te cretefikuara PEFC (Programi për miratimin e certifikimit të pyjeve). Megatek ofron nje binar te cilesise pare. Binari i Pishes është i këndshëm dhe i qëndrueshëm (ka një rezistencë të lartë ndaj deformimit, ndarjes dhe ka një koeficient të ulët të tkurrjes), i qëndrueshëm shumë e mirë kundër insekteve dhe kërpudhave), është e lehtë për të tharë dhe punuar, për të lustruar. Falë këtyre karakteristikave interesante, Binari Pishes mund të përdoret për shumë qëllime, për mobilimin, catija, tenda e te tjera.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 3.9 m
  • Trashësia: 2.1 cm
  • Materiali: Dru pishe
  • Gjerësia: 9.2 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Dysheme druri, pishe, 2.1x9.2 cm x 3.9 m
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved