Etiketa ngjitëse për printer, Globox, letër, A4, 7x2.3 cm, blu dhe e kuqe, 100 fletë

Në stok
Kodi
789033
€9.73
Pako (1 Pako)
Shpërndaj:
Etiketa ngjitëse për printer, prej materiali letre me ngjitës në njërën anë, me përmasa 7x2.3 cm, në ngjyrë të bardhë. Etiketat ngjitëse përdoren kryesisht në biznes për afishimin e çmimeve apo për qëllime reklamimi apo markimi të një produkti. Paketimi përmban 100 fletë të formatit A4 dhe 36 etiketa në çdo fletë.
Specifikime teknike
  • Materiali: Letër
  • Ngjyra: Blu dhe e kuqe
  • Paketimi: 100 fletë
  • Përmasat: 7x2.3 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Etiketa ngjitëse për printer, Globox, letër, A4, 7x2.3 cm, blu dhe e kuqe, 100 fletë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved