Përkujdesje për plagët

Përkujdesje për plagët

Në Megatek mund të gjeni shumë produkte të kujdesit për plagët, të përshtatshme për t'u përdorur nga profesionistë të kujdesit shëndetësor, të tilla si infermierë, mjekë, etj. Produktet përfshijnë veshje për kujdesin e plagëve, pajisje të terapisë së plagëve me presion negativ, produkte të kujdesit të lëkurës, produkte të pastrimit të plagëve dhe më shumë.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved