Nebulizatorë

Nebulizatorë

Një nebulizator kthen medikamentin e lëngshëm në avull për t'ju ndihmuar në trajtimin e astmës. Në Megatek mund të zgjidhni nebulizatorë që vijnë në versione elektrike ose me bateri, duke zgjedhur një nebulizator me madhësi portative, që mund ta mbani me vete ose një me një madhësi më të madhe që vendoset mbi tavolinë dhe montohet në mur.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved