Serume

Serume

Serumet e fytyrës janë më të hollë se një krem hidratues tradicional dhe përmbajnë përqendrime më të larta të përbërësve aktivë, gjë që i bën ata të përshtatshëm për përdorim, nëse doni të shihni përfitime të vërteta nga rutina juaj e kujdesit për lëkurën. Në Megatek mund të zgjidhni serume për kujdesin e lëkurës për çdo lloj lëkure ose problem të lëkurës.

Items 1-27 of 30

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 30

Faqja
për faqe