Eleminimi i kallove

Eleminimi i kallove

Produktet terapeutike të këmbëve mund të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të shkaktuara nga kallot e këmbëve. Zgjidhni nga pajisjet tona mjekësore dhe produktet e kujdesit për këmbët në Megatek, për të eleminuar lehtësisht kallot nga këmbët tuaja, duke ndihmuar në rigjenerimin e lëkurës.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved