Kangjell lidhese, per skele suvatimi, 1.8mm, Ø25mm, 250x60cm

Në stok
Kodi
332238
Special Price €17.68 Ishte €20.76
Ju kurseni 15% ose €3.08
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Skela është një strukturë e përkohshme që përdoret për të mbështetur një ekuipazh pune dhe materiale për të ndihmuar në ndërtimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e ndërtesave, urave dhe të gjitha strukturave të tjera të bëra nga njeriu. Skelat përdoren gjerësisht në vend për të arritur në lartësitë dhe zonat ku përndryshe do të ishte e vështirë për tu arritur. Skelat përdoren gjithashtu në forma të adaptuara për formime dhe ruajtje, skena koncertesh, kulla hyrje / shikimi, stenda ekspozite, rampa skish, dhe projekte arti.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 250 cm
  • Lartësia: 60 cm
  • Trashësia: 1.8 mm
  • Diametri: Ø25mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kangjell lidhese, per skele suvatimi, 1.8mm, Ø25mm, 250x60cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved