Kapak pusete, gizë, 80x80 cm, klasi B 125

Në stok
Kodi
332385
€105.44
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kapakët e pusetave B125 janë krijuar për të kombinuar forcë të lartë dhe peshë të lehtë dhe përfshijnë karakteristika shtesë siç janë një labirint i vetëm me vulë dhe përmirësime të sigurisë. Një rrugë sigurie e patentuar parandalon shkëputjen aksidentale gjatë operacionit të ngritjes per inspektimin e instalimeve te ndryshme elektrike dhe hidraulike. Prodhuar nga hekuri i fortë dhe shumë i qëndrueshëm i qëndrueshëm.
Specifikime teknike
  • Klasi: B 125 - max 12.5 ton
  • Përmasat: 80x80 cm
  • Materiali: Gizë
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kapak pusete, gizë, 80x80 cm, klasi B 125
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved