Kapak pusete, polipropilen, 1.8x20x20 cm, klasi A15

Në stok
Kodi
332120
€1.23
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Prodhuar dhe e bërë në polipropilen, linja e puseve të kapjes është një alternativë e mirë për gropat e betonit. Me peshë të ulët, ato mund të përdoren si zgjatje të vetes në rast të vendosjes në gërmime të thella. Hyrjet praktike dhe daljet në anët lejojnë një lidhje të shpejtë dhe të saktë me tubat. Të gjitha aksesorët, nga kapakët fundorë deri tek grilat dhe kornizat, zgjerojnë fushat e aplikimit dhe lejojnë përputhshmërinë me gropat e betonit.Kapaku i mbuluar me dorezë të derdhur në sipërfaqen e sipërme të mbulesës. Përdoret për të siguruar inspektimin e gropës në zonat e këmbësorëve
Specifikime teknike
  • Klasi: A15, max 1.5 ton
  • Përmasat: 20x20cm
  • Materiali: Polipropilen
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kapak pusete, polipropilen, 1.8x20x20 cm, klasi A15
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved